Saturday, May 30, 2009

EUMORA on sale!!!


The Sensational Moor facial bar, infused with HmA Factor (Hydration MicroAlgae), formulated and 100% imported from Europe. Suitable for everyday use and all skin types, EumorA simply cleans, actively tones and moisturizes skin for a brighter, refreshed result. Just add clean water to create a thick lather, apply gently onto skin, leave for 2 minutes or more, rinse off with water.


* refines pores / mengecilkan pori-pori

* controls or eliminates blackheads and whiteheads / mengawal blackheads dan whiteheads

* controls skin pH balance / mengawal keseimbangan pH pada kulit

* helps on acne and sensitive skin / mengawal masalah jerawat dan kulit sensitif

* reduces scar on skin / mengurangkan kesan parut pada kulit

* reduces and controls skin pigmentation and frackles / mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat

* reduces fine lines, wrinkles on face / mampu mengurangkan garis² halus/kedut pada wajah

* helps skin problem like eczema, psoriasis even stretchmarks and selulites effect / membantu mengawal masalah² penyakit kulit, eczema, psoriasis, stretchmarks, kesan selulit dan sebagainya

* skin will be a tone lighter due to exfoliation process and ehances skin natural glow / kulit kelihatan 1 tona lebih cerah kerana proses exfoliation kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri²

* enhances skin cycle, making it firmer and brighter / meningkatkan keupayaan kitaran sel kulit, menjadikan kulit sentiasa anjal, sihat dan berseri

* most suitable and safe on baby's skin / sangat sesuai dan selamat digunakan pada bayi dan kanak-kanak* reduces dark areas and dead skin cells around neck area, armpits and bikini line / mengurangkan noda² hitam dan sel mati pada keliling leher, celah ketiak dan bikini line

* excellence on controlling skin on face / bagus untuk mengekalkan keseimbangan minyak pada kulit muka

* eliminates facial pimples, acne as well as on body skin / mematikan jerawat muka dan badan

4 comments:

Giler Graphic said...
This comment has been removed by the author.
Giler Graphic said...

assalamualaikum,
kak ja.
entry yang kak ja post pasal produk ni mahal tak?
itu yang jenis sabun ke atau krim?
berapa kos untuk satu tu?
hee..kalau berkesan untuk ilangkan selulit nak try jugak. c(= krim lama ni takde pape perubahan pon.
selulit tak jugak ilang2 pon. ]'=

a c a said...

erk... ni more to skin condition. ada gak yg try on stretch marks, ada kesan, menjadik gak la. tapi selulit kja tak sure... buya nak ke? if nak bgtau yol, call kja kasik price best punya :D

Giler Graphic said...

kalau stretch marks tu yang lepas bersalin tu kan? selulit yang kat bahagian peha lutut n pinggang. kalau kak ja ade nanti ya btau yo. aritu cari kat guardian mahal sangat satu tu. seratus lebih.. hee income takdop nak beli. hi3